حجت الاسلام علی اکبر عطاران طوسی در گفتگو با سرویس بین الملل مرکز خبر حوزه، اظهار داشت: تلاش ما این بود که از ظرفیت خوبی که در حج وجود داشت، در ایجاد وحدت و همدلی بین جامعه اسلامی نهایت بهره برداری را داشته باشیم.
وی افزود: در همین راستا پیش از حج، دوره های آموزشی بسیار پر محتوا، دقیق و عمیقی برای روحانیون اهل سنت کاروان ها اجرا شد.
وی با بیان اینکه نسبت به پذیرش روحانیون برجسته و توانمند و لایق برای کاروان های اهل سنت تلاش جدی شده است، اظهار داشت: این روحانیون نظارت و کنترل بر چگونگی اعمال و مناسک زایرین اهل سنت را در حج دارند و موظف به برگزاری برنامه های آموزشی برای آنان هستند.
حجت الاسلام طوسی افزود: همه ساله جمعی از علما و شخصیت های برجسته و روشنفکران اهل سنت از استان های مختلف برای حج مهمان بعثه مقام معظم رهبری هستند و به عنوان میهمان به حج مشرف می شوند.
وی ادامه داد: همایشی بزرگ در مکه و مدینه در زمان حج برگزار شد که در آن بسیاری اندیشمندان و شخصیت های شیعه و اهل سنت حضور داشتند.
نماینده بعثه مقام معظم رهبری در امور اهل سنت گفت: سعی شده در تعامل با مجموعه اهل سنت صادقانه و صمیمی باشیم و آنچه را که باور داریم، در ظاهر ارائه کنیم.
حجت الاسلام عطاران طوسی تاکید کرد: جمهوری اسلامی به دلیل بنا شدن بر اساس اندیشه های حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری، جزو پرچمداران اصلی وحدت در عصر حاضر است و کشورهای اسلامی که معتقد به این مبنا هستند از وحدت و حرکت هایی که در این راستا صورت می گیرد، حمایت می کنند.